×
سرخط خبرها

اجرای پروژه آموزش و ترویج تولید و مصرف محصول سالم و استاندارد در گیلان در سال۱۴۰۰

  • کد نوشته: 7160
  • ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۰
  • 6 بازدید
  • ۰
  • رشت – غدیر خبر – «حمید منشی زاده» با بیان اینکه در سال جاری، آموزش و ترویج تولید و مصرف محصول سالم و استاندارد برای سه محصول لوبیا، گوجه سبز و توت فرنگی در سه شهرستان آستانه اشرفیه، لنگرود و لاهیجان اجرا شده است اظهار کرد: هدف کلی اجرای این طرح فراهم نمودن زمینه ایجاد و توسعه کسب و کار برای خانوارهای روستایی و عشایری با تولید محصولات گواهی شده، ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصولات گواهی شده است

    اجرای پروژه آموزش و ترویج تولید و مصرف محصول سالم و استاندارد در گیلان در سال۱۴۰۰
  • به گزارش غدیر خبر/ «حمید منشی زاده» با بیان اینکه در سال جاری، آموزش و ترویج تولید و مصرف محصول سالم و استاندارد برای سه محصول لوبیا، گوجه سبز و توت فرنگی در سه شهرستان آستانه اشرفیه، لنگرود و لاهیجان اجرا شده است اظهار کرد: هدف کلی اجرای این طرح فراهم نمودن زمینه ایجاد و توسعه کسب و کار برای خانوارهای روستایی و عشایری با تولید محصولات گواهی شده، ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصولات گواهی شده است.

    مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی گیلان بیان کرد: در سال ۹۹، طرح فوق برای ۱۰ محصول اصلی و مهم استان، مرکبات، فندق، بادام زمینی، برنج، کیوی،  لوبیا، کدو، هندوانه، زیتون و چای در ۵ شهرستان رودسر، آستانه اشرفیه، لنگرود، رودبار و لاهیجان اجرا و موفق به دریافت کد شناسایی و گواهی استاندارد محصول شد.

    وی همچنین افزود: تاکنون با تشکیل کارگروه تخصصی استان و شهرستان و هماهنگی با مدیران کنترل کیفیت و شرکت بازرسی، آزمون آب و خاک در آزمایشگاه دارای تاییدیه سازمان استاندارد انجام گرفت و در سامانه وزارت جهاد کشاورزی نیز ثبت شد.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *