به گزارش پایگاه خبری غدیر خبر؛ علیرضا حسینیان افزود: یکی از اولویتهای واحد نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان ادارهکل صمت را نظارت بر واحدهای خبازی و کالاهای اساسی عنوان کرد و افزود: براساس گزارشهای دریافتی بازرسان طی ۲ روز گذشته در سطح استان از ۱۰۸ واحد صنفی نانوایی بازدید کردند.
وی تصریح کرد: باتوجه به نظام خدماترسانی مطلوب به مردم استان تمامی واحدهای خبازی موظف هستند در ساعات مشخص شده از سوی اتحادیه نانوایان نسبت به پخت نان در ۲ شیفت صبح و عصر اقدام کنند.
حسینیان تاکید کرد: تدابیر لازم در خصوص تامین آرد مورد نیاز واحدهای خبازی از سوی اداره کل غله و خدمات بازرگانی اتخاذ شده و شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف در نانوایی گزارش خود را به سامانه ۱۲۴ اعلام کنند، بازرسان صمت و اتاق اصناف پیگیری لازم را انجام میدهند.
استان گیلان ۱۲۰ هزار واحد صنفی دارد که حدود ۴۰ هزار واحد آنها در مرکز استان فعال است.
مرکز دریافت گزارشهای مردمی شامل سامانه ۱۲۴.Ir، تلفن ۱۲۴ به صورت ۲۴ساعته بر بستر نرم افزاری وب فعال و دریافت کننده گزارشها و شکایات مردمی است
سر خط اخبار
- مدیرکل نوسازی مدارس گیلان خبرداد: گیلان فاقد مدارس سنگی و کانکسی
- صومعهسرا، شهر جشنوارههای گیلان شد
- سجاد کوچکینژاد سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان شد
- یک صومعهسرایی سرپرست کمیته هوش مصنوعی فدراسیون ورزشهای ناشنوایان ایران منصوب شد
- پیام تسلیت مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان سالگرد شهادت سردار سلیمانی
کد خبر:21777
مطالب مرتبط
ارسال دیدگاه