به گزارش پایگاه خبری غدیر خبر؛ مهدی محبوبی با بیان اینکه طی سالهای ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۲ این شرکت در ایجاد زیرساختها یکهزار و هشت درصد رشد داشته است، افزود: در شهرکهای صنعتی استان گیلان یکهزار و ۳۰ واحد تولیدی دارای پروانه بهره برداری مستقر هستند که از این تعداد ۸۳۸ واحد معادل ۸۲ درصد فعال هستند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گیلان طی نشست خبری ضمن اشاره به اینکه شرایط اقلیمی گیلان موجب شده هزینه اجرای زیرساختها در این استان بسیار افزایش یابد و روند تکمیل پروژهها نیز زمان بیشتری به خود اختصاص دهد، اظهار کرد: مهمترین اصل در جذب سرمایهگذار وجود زیرساختهای مناسب در شهرکهای صنعتی است و در همین راستا یک همت برای اجرای پروژه های زیرساختی در هزینه شد.
وی ایجاد زیرساختهای استاندارد و قابل اطمینان برای سرمایهگذاران را از اهداف اصلی این شرکت دانست و خاطرنشان کرد: سرمایهگذار بدنبال سود و منفعت است با توجه به این رویکرد در نواحی صنعتی شهرستانها ورود کرده و برنامه ای تدوین کردیم که با استفاده از روشهای مختلف بتوانیم منابع مالی پروژههای زیرساختی را در شهرکها و نواحی صنعتی تامین کنیم.
محبوبی با بیان اینکه طی سالهای ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۲ این شرکت در ایجاد زیرساختها یکهزار و هشت درصد رشد داشته است، افزود: در شهرکهای صنعتی استان گیلان یکهزار و ۳۰ واحد تولیدی دارای پروانه بهره برداری مستقر هستند که از این تعداد ۸۳۸ واحد معادل ۸۲ درصد فعال هستند.
وی تصریح کرد: بزودی در کمیتهای سه جانبه متشکل از دادگستری، استانداری و شرکت شهرکهای صنعتی در رابطه با افرادی که به تعهدات خود پایبند نبوده اند اقدام کرده تا اقدامات لازم در راستای فسخ قرارداد و خلع ید عرصه صنعتی انجام شود؛ هم اکنون ۵۰ هکتار از این اراضی در مراحل دادگاهی است که پس از طی مراحل لازم به چرخه باز میگردد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گیلان با اشاره به احیای واحدهای تولیدی غیرفعال در گیلان گفت: در مدت اخیر، ۱۱۳ واحد صنعتی مجدداً راهاندازی شدهاند و ۵۴ واحد که تحت تملک بانکها بودند، به چرخه تولید بازگشتند.
محبوبی گفت: در گذشته به دلیل نبود منابع بسیاری از پروژههای راه، برق و تصفیه خانه کم و بیش رها شده بود که توانستیم پروژههای با پیشرفت فیزیکی ۱۰ تا ۵۰ درصد را تکمیل کنیم؛ با به روزرسانی قراردادها و تکمیل پروژه های نیمه تمام برق امروز به تمام تعهدات در حوزه برق عمل کردیم اما ناترازی برق مشکلی مجزا از این مقوله است.
وی پروژههای برقرسانی در شهرکهای صنعتی را یکی از اقدامات دانست و گفت: حتی برای حمایت از واحدهای صنعتی، ۵۰ درصد هزینههای تأمین برق اعم از فیدر، پست و خط انتقال را خودمان پرداخت کردهایم.
محبوبی با بیان اینکه یکی از معضلات استان گیلان بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی است، تصریح کرد: با توجه به سیاستهای گذشته، صنعت در استان گیلان بیشتر به سمت بسته بندی و واحدهای کوچک رفته که نیازمند جوانان متخصص نیستند و صنایع بزگ کمتری در گیلان سرمایه گذاری کرده اند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گیلان با تاکید بر اینکه اشتغال متخصصان در شرکتهای بزرگ، های تک و دانش بنیان محقق می شود، تصریح کرد: با ورود چند شرکت بزرگ و قدرتمند طی یکی دو سال آینده خبرهای خوبی در راه است و شاهد اشتغال هزاران نفر از جوانان متخصص گیلانی در استان خودمان خواهیم بود.
محبوبی گفت: برای فراهم کردن امکان استقرار شرکتهای دانش بنیان در شهرکهای صنعتی استان و حمایت از افراد نخبه و نوآور و دانش بنیان ۳۸۰ عرصه کارگاهی ۱۸۸ و ۲۰۰ متر مربعی آماده شده که ۶ واحد کارگاهی ۲۳۰ متری احداث و ۱۲ واحد نیز در مرحله احداث قرار دارد که بصورت اجارهای در اختیار این شرکتها قرار خواهد گرفت.
وی از احداث ۷ مدول تصفیه خانهها طی سالهای گذشته در شهرکها و نواحی صنعتی استان سخن گفت و افزود: این مدولها در شهرکهای صنعتی رشت، لاهیجان، نالکیاشهر لنگرود، لوشان و فومن احداث شده است و مدول تصفیه خانه شهرک صنعتی سپیدرود با ۱۱۵ میلیارد تومان هم اکنون رسما آماده افتتاح و قابل بهره برداری است و بزودی کلنگ احداث مدول دوم این تصفیه خانه نیز بر زمین زده خواهد شد.
این مسئول یادآور شد: با احداث تصفیه خانه فرآیند استقرار صنایع بزرگ در استان نیز هموار خواهد شد و پساب ها به چرخه صنعتی یا کشاورزی برمی گردند.
محبوبی در رابطه با وعده شرکت برق منطقه ای گیلان مبنی بر احداث نیروگاه خورشیدی در شهرک صنعتی لوشان نیز اظهار کرد: شرکت صاایران در این زمینه به وعده خودش عمل نکرد و زمین ۱۴ هکتاری از آنها پس گرفته شد تا در اختیار شرکت جدید قرار داده شود.
وی با باشاره به اینکه هم اکنون ۴ متقاضی جدید برای احداث این نیروگاه اعلام آمادگی کرده اند، تصریح کرد: اسامی متقاضیان به ساتبا(سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری ایران) ارسال شده و منتظر طی اقدامات قانونی هستیم.