×
سرخط خبرها

مردم برای پیشگیری از تب مالت از مصرف فرآورده های لبنی فله ای و غیر پاستوریزه خودداری کنند

  • کد نوشته: 2087
  • ۲۲ آبان ۱۳۹۹
  • 9 بازدید
  • ۰
  • رشت – غدیر خبر – مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان به منظور پیشگیری تب مالت، از مردم خواست تا از مصرف فرآورده های لبنی فله ای و غیر پاستوریزه جدا” خودداری کنند.

    مردم برای پیشگیری از تب مالت از مصرف فرآورده های لبنی فله ای و غیر پاستوریزه خودداری کنند
  • به گزارش غدیر خبر/ مهندس علی رضا نجفی با اشاره به اینکه افزایش آگاهی و اطمینان مصرف کنندگان از سلامت فرآورده های لبنی صنعتی موجب کاهش تقاضا و عرضه لبنیات سنتی خواهد شد، گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر، به علت عدم آگاهی کافی و نگرانی های مصرف کنندگان از سلامت و کیفیت فرآورده‌های لبنی، هجمه های وارده به صنعت لبنیات کشور و بی‌پاسخ ماندن سوالات مختلف در ذهن مصرف کنندگان، موجب افزایش چشمگیر تقاضا و عرضه لبنیات فله و سنتی شده است. 

    وی در ادامه تصریح کرد؛ این در حالی است که بدون شک در صنعت غذا و کارخانجات لبنی با حضور مسوولان فنی، آزمایشگاه های مجهز و تشدید نظارت های مستمر و نمونه برداری های تیم اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت های غذا و دارو دانشگاه کشور، نگرانی به مراتب بسیار کمتر از مراکز سنتی است که در آنها لبنیات به صورت فله عرضه می‌شود.  

    مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پایان یاد آور شد: در اثر انجام فرآیند پاستوریزاسیون در محل واحد های صنعتی تولید فراورده های لبنی، همه میکروارگانیسم های بیماری زا از جمله عوامل به وجود آورنده تب مالت و سل از بین می روند و البته این فرایند با حفظ ارزش غذایی شیر همراه است و این فرایندی است که با جوشاندن شیر در خانه بسیار متفاوت می باشد.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *