×
سرخط خبرها

از ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ تا ۴ فروردین ۱۴۰۲ صورت گرفت: بیش از ۱۵ تن مواد غذایی فاسد در سطح استان گیلان معدوم شد

  • کد نوشته: 16608
  • ۰۵ فروردین ۱۴۰۲
  • 5 بازدید
  • ۰
  • گیلان.غدیر خبر؛ مدیرسلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به ۱۳ هزار بازدید نوروزی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در سطح گیلان ، از کشف و معدوم سازی بیش از ۱۵ تن ماده غذایی فاسد از ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ تا ۴ فروردین سال جاری ، خبر داد

    از ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ تا ۴ فروردین ۱۴۰۲ صورت گرفت:  بیش از ۱۵ تن مواد غذایی فاسد در سطح استان گیلان معدوم شد
  • به گزارش پایگاه خبری تحلیلی غدیر خبر از گیلان ؛ مهدی جواهرشناس، مدیر سلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه ۲۰۰ بازرس بهداشت محیط و حرفه ای طی ایام تعطیلات نوروزی به بازدید از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد خوراکی و غذا و اماکن عمومی می پردازند، اظهار داشت: از ۲۴ اسفند ماه ۱۴۰۱ تا ۴ فروردین ماه سال جاری، بیش از ۱۳ هزار و ۹۰۰ بازدید از امکان عمومی، آرایشگاه ها، مراکز تهیه ، توزیع و فروش مواد غذایی صورت گرفته است.
    وی افزود: طی این بازدیدها، ۱۷۶ متخلف به دستگاه قضائی معرفی شده اند و ۶۸ واحد صنفی از جمله غذاخوری، فست فود، نانوایی و فروشگاه به دلیل تخلفات بهداشتی، پلمپ شدند.

    مدیر سلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه در ادامه با اشاره به حضور مسافران در گیلان و تقارن ماه مبارک رمضان با ایام تعطیلات نوروزی، در خصوص توجه به سلامت و بهداشت مواد غذایی مورد استفاده تاکید کرد و گفت: طی بازدیدهایی که تا ۴ فروردین ماه سال جاری صورت گرفته ، بیش از ۱۵ تن مواد غذایی فاسد از سراسر استان کشف و معدوم شده است.

    وی در خاتمه یادآور شد: بیش از ۱۳ هزار و ۷۰۰ آزمایش، با استفاده از تجهیزات پرتابل از مواد غذایی عرضه شده در مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در طی این مدت به انجام رسیده است.

    لازم به ذکر است: تیم های کارشناسان بهداشت محیط و کارشناسان حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه در طول ایام تعطیلات نوروز با حضور در اماکن مختلف در راستای حفظ سلامت و بهداشت مواد غذایی عرضه شده به مردم و مسافران و همچنین ، از خدمات ارائه شده در امکان عمومی بازدید به عمل آوردند.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *