به گزارش غدیر خبر/ مهندس علی فتح اللهی در این نشست با تاکید بر اهمیت و نقش اعتمادسازی در بین مردم بویژه در روستاها، اظهار داشت: دهیاران باید تلاش نمایند و با تبیین اهمیت و کارکردهای بیمه و ملموس نمودن آثار آن در زندگی و آینده افراد، آنها را به استفاده از پوشش های بیمه ای ترغیب نمایند.
ایشان با اشاره به اینکه بیمه های اجتماعی از مولفه های اثرگذار و یک رکن اساسی در جوامع پیشرفته تلقی گردیده و نفوذ و گسترش آن در هر کشور نمادی از توسعه و بالندگی میباشد اذعان داشت: برخورداری بخش بزرگی از جامعه از پوشش های بیمه ای سبب میگردد تا حمایت ها و یارانه ها برای افراد محروم که با سختی زندگی میکنند متمرکز شده و به این ترتیب جمعیت بیشتری در کشور از امنیت خاطر و آرامش روانی برای آینده خود بهره مند گردند.
مهندس علی فتح اللهی با بیان اینکه بر کسی پوشیده نیست که بیمه سبب آسودگی خاطر برای هر فرد میگردد افزود: اگر بیمه های اجتماعی در جامعه فراگیر و همگانی شود و به نقطه ای برسیم که فرهنگ پذیرش این مهم و اعتقاد به اینکه بیمه هزینه نبوده و یک سرمایه گذاری برای آینده است ترویج گردیده و یک باور عمومی شود، آنگاه آرامش در جامعه افزایش یافته و بیشتر احساس میگردد.
فرماندار شهرستان رشت با تاکید بر اینکه باید فرهنگ بیمه ای در آحاد جامعه بویژه در روستاها نهادینه گردد از دهیاران و بخشداران خواست تا با اتخاذ تدابیر و راهکارهای مناسب و اشاعه و آموزش این امر، بسترهای لازم در این مسیر را مهیا نمایند.
محمدهرمزی معاون تعهدات بیمه ای تامین اجتماعی گیلان نیز در این نشست با اشاره به ماده یک قانون تامین اجتماعی، تعمیم و گسترش پوشش بیمه ای را ماموریت اصلی این سازمان معرفی و با تبیین انواع بیمه ها در زیرگروههایی که اقشار مختلف با اراده خود میتوانند از آن بهره ببرند به تشریح طرح جامع بیمه فراگیر خانواده ایرانی با قابلیت شمول تمام افراد بالای ۱۸ سال در هر خانواده ایرانی پرداخت.
شایان ذکر است در این نشست روسا و معاونین هفت شعبه تامین اجتماعی در محدوده شهرستان رشت نیز حضور داشتند.
خاطر نشان میسازد بیش از ۵۰۰ هزار نفر از جمعیت یک میلیون و سیصد هزارنفری تحت پوشش تامین اجتماعی گیلان در محدوده شهرستان رشت میباشد.
دیدگاهتان را بنویسید